در حال بارگذاری ...

دانشگاه تلویزیونی راه اندازی می شود

غلامی، وزیر علوم: ماهیت درس‌های عمومی اجازه دانشگاه تلویزیونی را می دهند، ولی محدودیت‌هایی هم داریم، زیرا هر استادی شیوه تدریس خود را دارد.

وزارت علوم آمادگی دارد با همکاری صدا و سیما و شبکه آموزش آموزش‌های تلویزیونی دروس عمومی و پایه دانشگاهها را آغاز کند.

برخی از دانشگاه‌ها اجازه تغییر محتوای درسی تا ۲۰ درصد را دارند و به این دلیل امکان این امر که یک برنامه درسی مثل آموزش و پرورش ارائه شود سخت است، اما به راه اندازی این امکان فکر خواهیم کرد.

در دنیا به علوم انسانی خیلی بیشتر از آنچه ما توجه می‌کنیم توجه می‌شود و در کشور ما کمتر مورد اقبال قرار گرفته است.

کاربردی بودن آموزش‌ها و تاثیر گذار بودن این آموزش‌ها بحث دیگری است و ما امروزه در دنیا رویکردهای بین رشته‌ای را خیلی قوی‌تر از آنچه خودمان انجام داده‌ایم، می‌بینیم