در حال بارگذاری ...
  • پیام تبریک رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور؛

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

سال 1399 با تمام فراز و نشیب‌ها و دغدغه‌هایش به پایان می‌رسد و با فرا رسیدن بهار طبیعت برگی دیگر از دفتر زندگانی ما ورق می‌خورد. دگرگونی حال‌ها در درون و بیرون جهان انسان نشان از قدرت لایزال الهی دارد و فرصتی است برای تازه شدن اندیشه‌ها وبازنگریستن بر عالم پیر که چگونه دوباره جوان می‌شود! فرصتی برای بازبینی و بازسازی رفتار و کردار و اهتمام در رفع کاستی‌ها و توجه به رشد و بالندگی خصایل نیک انسانی در خود، با درک عظمت خداوند در تجدید حیات طبیعت و تدبر در آیات شریف قرآن کریم نظیر این آیة شریف:
    إِنَّ اللَّهَ فَالِقُ الْحَبِّ وَالنَّوَى یُخْرِجُ الْحَیَّ مِنَ الْمَیِّتِ وَمُخْرِجُ الْمَیِّتِ مِنَ الْحَیِّ (انعام/ 95)
    خدا شکافندة تمام دانه‏ها و هسته‏ها است، زنده را از مرده و مرده را از زنده پدید می‌آورد.
    اینجانب حلول سال نو 1400 شمسی و طلیعة بهاری شکوفا و تقارن این تحویل و تحول عظیم را با اعیاد خجسته و بابرکت شعبانیه، به‌ویژه میلاد موعود،حضرت ولی‌عصر (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) را به مقام معظم رهبری، جامعة دانشگاهیان کشور و خانوادة بزرگ و معزز دانشگاه فنی و حرفه‌ای صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دانشگاهیان و همکاران خدوم این دانشگاه در سالی که گذشت، امیدوارم به حرمت این ماه معنوی جلیل‌القدر و لحظة عظیم تحویل سال و به دعای همة مؤمنان سایة بیماری کرونا با تبعات نامبارک گسترده‌ای که داشته است، از سر جهان و ایران و ایرانیان محو گردد.از درگاه ایزدمتعال سالی خوش،توأم با موفقیت، بهروزی، وفاق و همدلی و امید به پیشرفت رابرای همگان مسئلت می‌نمایم.

ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای

خاک را زنده کنـــد تربیت باد بهـــار