در حال بارگذاری ...
یکشنبه 12 بهمن 1404
tvu.ac.ir

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد:
دسترسی دانشگاه‌ها به پایگاه‌های الزویر برقرار است

با هماهنگی شورای تامین منابع علمی، دسترسی دانشگاه‌ها به پایگاه‌های الزویر شامل ساینس‌دایرکت، اسکوپوس و اسکوپوس هوشمند برقرار است.

به گزارش «روابط عمومی وزارت علوم به نقل از  پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران»، دسترسی به پایگاه‌های اطلاعات علمی از جمله دو پایگاه بسیار پرکاربردرScience Direct  و Scopus در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با پیگیری‌های موثر شورای تامین منابع علمی این وزارت، از دوشنبه هشتم بهمن‌ماه ۱۴۰۴ برقرار شد.

دسترسی نداشتن برخی دانشگاه‌ها، ناشی از کندی سرعت در دانشگاه است و از سوی ناشر یا شورای تامین منابع علمی دچار اختلال نشده است.

دکتر محمد حسن‌زاده رئیس شورا ابراز امیدواری کرد که این مشکل نیز به زودی برطرف و استادان و دانشجویان بتوانند مانند گذشته کارهای علمی خود را به انجام برسانند.